Прикажи ги сите возила

FORD FOCUS 1.6TDCi Sedan - Custom

Возило

  • Тип: Патнички автомобил
  • Боја: Сива
  • Број на патници: 5
  • Багаж: 3

Техничка спецификација

  • A/C: Да

 

FORD FOCUS 1.6TDCi Sedan A/C

FORD FOCUS 1.6TDCi Sedan

Возило

  • Тип: Патнички автомобил
  • Боја: Сива
  • Број на патници: 5
  • Багаж: 3

Техничка спецификација

  • A/C: Да

 

FORD FOCUS 1.6TDCi Sedan A/C

Филтрирај возила:

Подреди по
Приказ по страна
Почетен датум
Краен датум