Прикажи ги сите возила

OPEL Corsa 1.4i A/C

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Бела
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 2

Техничка спецификација

 • A/C: Да

FORD FIESTA 1.25i

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Бела
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 2

Техничка спецификација

 • A/C: Да

FORD FOCUS 1.6i Hatchback

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Бела
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 4

Техничка спецификација

 • A/C: Да

 

FORD FOCUS 1.6i Hatchback A/C

Skoda Rapid 1.6i

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Бела
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 4

Техничка спецификација

 • A/C: Да

FORD FIESTA 1.4 TDCi

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Бела
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 2

Техничка спецификација

 • A/C: Да

FORD FIESTA 1.4i Automatic

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Magenta
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 2

Техничка спецификација

 • A/C: Да

 

FORD FIESTA 1.4i Automatic A/C

FORD FOCUS 1.6TDCi Sedan - Custom

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Сива
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 3

Техничка спецификација

 • A/C: Да

 

FORD FOCUS 1.6TDCi Sedan A/C

FORD FOCUS 1.6TDCi Sedan

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Сива
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 3

Техничка спецификација

 • A/C: Да

 

FORD FOCUS 1.6TDCi Sedan A/C

FORD FOCUS 1.6 TDCi Hatchback

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Бела
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 4

Техничка спецификација

 • A/C: Да

 

FORD FOCUS 1.6 TDCi Hatchback A/C

Ford C-Max 1.6TDCi A/C

Возило

 • Боја: Портокалова
 • Тип: Патнички автомобил
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 4

Техничка спецификација

 • A/C: Да

FORD FOCUS 1.6 TDCi Automatic Hatchback

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Бела
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 4

Техничка спецификација

 • A/C: Да

 

FORD FOCUS 1.6 tdci Automatic Hatchback A/C

FORD MONDEO New Business 2.0 TDCi

Возило

 • Тип: Патнички автомобил
 • Боја: Сива
 • Број на патници: 5
 • Багаж: 4

Техничка спецификација

 • A/C: Да

 

FORD MONDEO New Business 2.0 TDCi A/C

Филтрирај возила:

Подреди по
Приказ по страна
Почетен датум
Краен датум